Инцидентите с фатален край по пътищата продължават и през уикенда. Тежка

...
Инцидентите с фатален край по пътищата продължават и през уикенда. Тежка
Коментари Харесай

Черна събота: шофьор от 12 дни сее смърт

Инцидентите с съдбовен край по пътищата не престават и през уикенда. Тежка злополука лиши живота на двама души, оповестиха от ОДМВР - Разград. Инцидентът краткотрайно затвори за придвижване пътя Кубрат - Русе.

Около 15 часа в събота два автомобила се удрят челно в региона на село Беловец. По първични данни починали на място са 18-годишно момче, карало едната кола и негов връстник, който се е возел на предната седалка.Малко по-късно от полицията коригираха информацията и оповестиха, че двете жертви са младеж на 18 години и 42-годишна жена. До челния конфликт сред " Опел Вектра " и " Фолксваген Туарег " се стигнало, откакто лекият автомобил изпреварил товарен камион " Ивеко " и навлязъл в лентата за насрещно придвижване. В " Опел " -а пътували трима души - починалият 18-годишен лидер от село Сеслав, 42-годишната жена, която се возела зад водача и 21-годишния й наследник - пасажер на предната седалка.Шофьорът имал удостоверение за ръководство на МПС от 15 ноември.

" Фолксвагенът " бил ръководен от 53-годишен мъж от Русе, с който пътували две дами - 50-годишната му брачна половинка и 78-годишната й майка. Те са прегледани и освободени. В устойчиво положение е и пасажерът от леката кола.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР